Rodica Crețu – candidat Senat

    „

„Sunt ingineră, absolventă a Facultății de Energetică de la Institutul Politehnic București. Am lucrat ca electrician de automatizări la Întreprinderea Automatica, și  și pentru Centrala Nucleară de la Cernavodă apoi, am lucrat în presă și pentru edituri, pe partea tehnică (corectură, tehnoredactare, tipar…).

Am 53 ani, m-am născut și am trăit în București. Acum patru ani am părăsit definitiv Bucureștiul și m-am mutat cu cățel și purcel (de fapt, cu două pisici) la Băbana, in județul Argeș.  Am reușit să-mi reconfigurez viața complet și într-o variantă funcțională, în prezent colaborând cu mai multe edituri și lucrând de acasă.

M-am lăsat adoptată de noua comunitate ale cărei neajunsuri nu le-aș fi aflat niciodată la București. Neajunsurile din mediul rural și imposibilitatea de a putea face singură ca lucrurile să se miște într-o direcție normală, europeană, pentru locuitorii din Băbana m-au determinat ca în 2019 să intru în USR. 
Echipa tânără și entuziastă a USR Argeș m-a provocat să-mi depășesc limitele de comoditate de canapea și am hotărât să îi reprezint pe argeșeni în Senatul României din partea Alianței USR PLUS.”  – Rodica Crețu