Ionuț Moșteanu – candidat Camera Deputaților

 

„Fără hoție, astăzi orașele și comunele noastre ar fi putut arăta altfel.
Fără hoție și nepotism, am fi putut avea instituții care să ofere servicii de calitate argeșenilor, școli și spitale la standarde europene. Fără hoție am fi putut avea drumuri și autostrăzi. Iar tinerii nu ar mai fi plecat din România.
Am ales să pun umărul la revoluția bunei guvernări începând cu anul 2016, când am fost Secretar de Stat la Ministerul Transporturilor în Guvernul condus de Dacian Cioloș. Până în 2016, la apariția USR, nu am mai făcut politică.
Până în anul 2015 am lucrat doar în mediul privat, în companii multinaționale și în companii românești unde am învățat ce înseamnă să faci lucrurile asumate, la timp și bine. Ani de zile am condus propria firmă de marketing și management de proiect, am creat echipe puternice și competente și am susținut proiecte curajoase.
Sunt căsătorit, am 2 copii, și vreau ca ei să crească într-o Românie occidentală.” – Ionuț Moșteanu

Ionuț Moșteanu candidează pentru un nou mandat de deputat după ce, timp de patru ani, i-a reprezentat pe argeșeni în Parlament și a militat din Comisia pentru transporturi pentru deblocarea lucrărilor la Autostrada Pitești-Sibiu și pentru alte proiecte mari de infrastructură. În 2016, Ionuț a fost secretar de stat în ministerul Transporturilor din guvernul tehnocrat și responsabilitatea sa principală a fost rezolvarea problemelor de management din companiile aflate în subordine, printre care Tarom, ROMATSA, Compania Națională de Aeroporturi București, Portul Constanța. Înainte de a intra în politică, Ionuț a lucrat peste 20 de ani în mediul privat, în companii multinaționale (Scala J Walter Thompson, Connex/Mobifon, Western Union, Leo Burnett/Publicis), apoi a devenit antreprenor și a trecut la alte provocări. Cea mai mare provocare din ultimii patru ani a fost lupta împotriva PSD, pentru o Românie demnă, fără hoție și construirea unei echipe puternice în Argeș, pregătită să reconstruiască Argeșul și România.