Adrian Cîrstea – candidat Camera Deputatilor

Adrian Ștefan Cîrstea

“M-am născut și am copilărit în Pitești. Acum 26 de ani absolveam liceul Nicolae Bălcescu (actual, colegiul Brătianu) din Pitești, profil matematică-fizică și eram admis în Politehnica București  la Facultatea de Transporturi din Politehnica București, secția Tehnica Transporturilor.

După absolvirea facultății de Transporturi, aproximativ 10 ani,  am lucrat în capitală, în proiectare la Metroul SA București, atelierul Plan general, unde, printre altele, am reușit să actualizăm proiectul Magistralei 5, care leagă cartierul Drumul Taberei de centru,

În 2008 am revenit în Pitești. Dorința de a întreprinde ceva pe cont propriu s-a concretizat în 2005. Conduc propria firmă de 15 ani, care are ca obiect de activitate publicarea în limba română, promovarea și distribuția celor mai populare jocuri de societate educativ-recreative din lume. Misiunea acestei companii este dezvoltarea de proiecte sociale și programe care au integrate modalități de educație alternativă, bazate pe modele și simulatoare moderne.

Am considerat întotdeauna că trebuie să votez, respectând astfel democrația obținută cu multe sacrificii de către statul român. Nu am făcut parte din alt partid, neregăsindu-mi viziunea în peisajul politic anterior apariției USR. În octombrie 2016 am hotărât să mă alătur acestui partid, în care am descoperit foarte mulți oameni cu aceleași idealuri.

Am dezvoltat, alături de colegi, filiala județeană Argeș, am creat împreună cu echipa mai multe filiale locale, am participat la marile proiecte în care a fost implicat USR: Fără penali, Oameni noi în politică. Am și protestat în Piața Victoriei, inclusiv pe 10 august 2018.  Am fost membru BJ și Vicepreședinte USR Argeș din 2017 iar din 2018 sunt Președintele acestei organizații județene.

Cred cu convingere că putem orienta România pe o direcție optimă de dezvoltare prin transparentizarea și debirocratizarea administrației. Putem stopa chiar și hemoragia emigrării, continuând procesul de integrare în Uniunea Europeană și oferindu-le cetățenilor români o legislație solidă și modernizată, instituții puternice și eficiente precum și infrastructura cea atât de necesară.” –Adrian-Ștefan Cîrstea